Enèsima topada entre govern i oposició a la junta de veïns de Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una junta de veïns

Imatge d'arxiu d'una junta de veïns

Nou xoc entre govern i oposició a la junta de veïns d'aquest dijous a l'EMD de Valldoreix. CiU-Actuem, partit majoritari però a l'oposició, ha votat en contra de totes les propostes significatives de l'ordre del dia perquè el govern no hi ha volgut incloure un punt sobre la modificació de les bases del pressupostos. El govern, format per la Candidatura de Progrés i Catalanista, es nega a acceptar la proposta perquè, diu, 'ofegaria' l'acció de l'executiu.

CiU-Actuem vol que, a diferència del que passa ara, la vinculació entre partides pressupostàries es faci sota l'aprovació de la junta de veïns i, per tant, amb els consens de tots els grups. En no incloure's la proposta en la junta d'aquest dijous, la coalició ha votat en contra dels principals punts de l'odre del dia.

El membre de CiU-Actuem Josep Puig també ha acusat el govern valldoreixenc de tenir 'desinformat' el principal grup polític de la junta i de no fer cas a les seves propostes.

Josep Puig

Volem que se'ns escolti i que se'ns tingui en compte.



El govern descarta la modificació de les bases de pressupostos perquè seria una 'obstrucció' a l'acció executiva i un 'xantatge'. Pel que fa a la negativa de CiU a votar els punts de la junta, l'executiu acusa la coalició de posar pals a les rodes al progrés de Valldoreix ja que no s'han aprovat modificacions de pressupost, d'ordenances i de canvis a la plantilla de l'escola bressol.

Segons el govern valldoreixenc, el fet de no haver-se aprovat la modificació pressupostària podria tenir conseqüències penals per a la presidenta de l'EDM, Montserrat Turu, perquè podria dificultar el pagament de diverses sentències judicials.

Montserrat Turu

No deixen aprovar temes importants. Si no s'executen les sentències, la presidenta podria passar les vacances a la presó.






L'únic punt que ha rebut el suport dels dos grups a la junta ha servit per aprovar el calendari de festes de Valldoreix.




  • Comparteix:

COMENTARIS

L´unic responsable de tot es la Sra.Turu, ella a provocat tot el desgobern de la EMD quan va trencar el pacte. La seva obligacio es gobernar, pero es incapaç de fer-ho. Si tan estima Valldoreix, deixaria pas a algu altre que fos capaç d´arribar a acords. L´unic que a quedat clar es que quan a vist que no podria cobrar el seu sou, a deixat a l´estacada al poble i ja no pot treballar a la EMD.

Enric. Enviat el 17/jul/09


Quien siembra odios, recoje tempestades. Cómo dijo una vecina ayer en el pleno, si son incapaces de gobernar, que dejen el gobierno

Maria. Enviat el 17/jul/09


Quina demagogia de la Sra.Turu va manisfestar ahir al vespre. Que si aniria a la presso, que si al final aixo seria la mafia, que si es feia xantatge. Si tan preocupada esta, que façi alguna cosa per solucionar-ho ja que ella te la responsabilitat de Gobernar. Els culpables son tots, pero el responsable es qui mana. Seria bo que el tripartit actues d´una vegada i no mirin cap a l´altre costat com sempre.

Antoni C.. Enviat el 17/jul/09


Realment lamentable les escuses de la Turu per justificar lo no inclusiò de la demanda de CiU-Actuem com a punt del ple.Aquet personatje esta totalment fora d'orbita i veu fantasmes per tot arreu. I a sobre diu que pot pasar les vacances a la presò(cuando el rio suena . . ),quina pena ens fa pobreta.Que deixi d'un cantò la prepotencia,el egocentrisme,vanitat etc, i aprengui a negociar,consensuar i arribar a acords,que es la seva obligaciò.MENYS VICTIMISME FALS.

Antoni. Enviat el 17/jul/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.