Pas endavant per a la construcció d'habitatge universitari a l'entorn de l'Escola d'Arquitectura


  • Comparteix:

Imatge exterior de l'ETSAV

Imatge exterior de l'ETSAV

El ple municipal dóna llum verda a la modificació del Pla General Metropolità (PGM) que permetrà construir habitatges per a estudiants universitaris al costat de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV). La proposta, que ja s'havia aprovat per unanimitat al ple, és fruit d'un conveni entre l'Ajuntament, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el ministeri de Vivenda i el departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat.

Els 64 habitatges s'ubicaran a l'illa compresa entre els carrers Pere Serra, Vallseca, avinguda del Carril i la carretera de Vallvidrera. El campus de l'Escola d'Arquitectura de la UPC acollirà una seixantena d'habitatges per a estudiants universitaris.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Hi havia un gran interès perquè l'escola acollís aquests habitatges destinats als estudiants universitaris d'arquitectura de Sant Cugat.



Arran d'una pregunta del PSC, Conesa ha aclarit que els nous habitatges no ocuparan el pàrquing actual de la universitat sinó que se situaran en els terrenys lliures de l'avinguda del Carril que actualment no estan asfaltats. Per tant, la tinenta d'alcalde ha explicat que els treballs de l'edifici es completaran amb una actuació d'asfaltat d'aquesta via.

L'Ajuntament, a través d'aquest conveni, es compromet a fer les modificacions urbanístiques oportunes perquè una part dels terrenys del campus de Sant Cugat acullin vivenda de promoció pública. Aquests terrenys van ser cedits fa 13 anys pel consistori.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.