La Plataforma per a la Defensa de Collserolla vol conèixer que faran els partits polítics per protegir la serra


  • Comparteix:

La Plataforma Cívica per a la Defensa de Collserola passarà una enquesta a totes les forces polítiques per conèixer quines són les seves propostes per protegir la Serra. La consulta es passarà als onze municipis limítrofs amb Collserola i s'espera que els resultats es puguin fer públics dues setmanes abans de la contesa electoral.

La voluntat és que les propostes no siguin només a nivell local sinó que les diferents forces polítiques es vegin obligades a consensuar les seves posicions per no caure en contradiccions. Segons el portaveu de la Plataforma Cívica per la Defensa de Torre Negra, Kristian Herbolzheimer, no és acceptable que el PSC de Sant Cugat s'esforci a prometre la protecció de Torre Negra, si el PSC de Cerdanyola tira endavant el Centre Direccional:

Kristian Herbolzheimer

El medi ambient no coneix límits administratius; ni municipals i nacionals


El qüestionari consta de deu preguntes obertes perquè l'objectiu és que cada força política proposi alternatives i no es limiti a fer una còpia del manifest de la Plataforma per la Defensa de Torre Negra. Els resultats es faran públics dues setmanes abans de les eleccions, perquè els votants sàpiguen els compromisos que agafa cada partit i puguin votar, per tant, amb conseqüència:

Kristian Herbolzheimer

Entenem que aquesta enquesta ha de tenir un efecte didàctic pels propis partits


Aquesta consulta és el resultat de l'èxit de les dues passades edicions. Al 1995 es va fer un sondeig sobre les propostes per la defensa de Torre Negra, mentre el 99 es va demanar el pronunciament sobre temes ambientals. Les promeses fetes fa 4 anys van fer, segons la Plataforma, que molts partits, com el PP, haguessin de reconsiderar la seva posició sobre temes, com exemple, la pedrera Berta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.