El president local d'ICV-EUiA, Joan Calderón, aplaudeix la decisió de Saura


  • Comparteix:

Saura continuarà al capdavant d'ICV-EUiA

Saura continuarà al capdavant d'ICV-EUiA

La secció local d'ICV-EUiA veu amb bons ulls la decisió del president de la formació, Joan Saura, de renunciar a encapçalar el partit a les properes eleccions al parlament de Catalunya. Així ho ha dit el president de Sant Cugat, Joan Calderón, que considera que Saura s'ha 'desgastat políticament' pel fet de compaginar la presidència del partit amb la conselleria d'Interior. El mateix Calderón ha volgut destacar la llarga trajectòria política de Saura.

Durant la tertúlia el Gall del Monestir de Cugat ràdio s'ha comentat la decisió, anunciada aquest cap de setmana, de Joan Saura de renunciar a ser candidat a les properes eleccions nacionals. El president de la formació a Sant Cugat, Joan Calderón, ha reconegut el 'desgast polític' de Saura, fet que ha atribuït a les dificultats de compaginar càrrec al partit i a la Generalitat.

El president local d'ICV-EUiA, Joan Calderón, ha agraït la tasca política de Saura.

Joan Calderón

És el moment idoni. La decisió ha estat una sorpresa, ara només cal agrair la seva tasca política.


Saura no es presentarà com a candidat a la presidència de la Generalitat però continuarà al capdavant de la formació ecosocialista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.