Divergències entre els grups municipals a l'hora de fer balanç de l'any polític


  • Comparteix:

Els cinc polítics durant la tertúlia a Cugat ràdio

Els cinc polítics durant la tertúlia a Cugat ràdio

Divergències entre els partits polítics locals a l'hora de valorar els aspectes de ciutats més positius i negatius de l'últim any polític i coincidint amb l'equador de mandat de l'equip de govern. L'economia i els pressupostos apareixen com una de les gestions més ben considerades entre els grups municipals, mentre que la marxa d'Ikea, els problemes de mobilitat que genera Esade i la poca ocupació dels nous barris són les qüestions més negatives, segons els partits polítics. Ho han explicat els representants polítics de les diverses formacions a la tertúlia de Cugat ràdio aquest dimarts.

CiU ha destacat com a punts positius la posada en marxa de Cugat tv i els pressupostos i la política econòmica. En canvi, ha reconegut que la ciutat ha perdut una oportunitat pel fet que Ikea s'hagi fet enrere a l'hora d'ubicar un centre al municipi. Escoltem el regidor de la formació Jordi Puigneró.

Jordi Puigneró

Destacaré la posada en marxa de Cugat tv i els pressupostos.



El PSC considera positiu que s'hagi començat a construir el tercer CAP i que s'hagi potenciat la societat civil. D'altra banda, valora negativament la majora absoluta de CiU, els problemes de mobilitat de la ciutat i la gestió en la protecció de Torre Negra. Ho explica el regidor socialista Àlvar Roda.

Àlvar Roda

Una de les coses que no s'ha fet bé és fer de la mala gestió, virtut. Com Torre Negra i la mobilitat.




ICV-EUiA també aprova la política econòmica, però suspèn la baixa ocupació dels nous barris i la mobilitat als voltants d'Esade, tal com diu el regidor de la formació Joan Calderón.

Joan Calderón

Crec que han estat uns pressupostos adients per afrontar la crisi. Com a vermell, la baixa ocupació dels nous barris.




El PP, de la seva banda, ha elogiat l'actuació de l'equip de govern durant la ventada. En canvi, tampoc veu amb bons ulls els barris amb baixa ocupació, la marxa d'Ikea, les sentències judicials pendents de l'Ajuntament i el deute amb TMA-Grup Sánchez. Berta Rodríguez és regidora popular,

Berta Rodríguez

Com a vermell Ikea, Lestonnac, els barris fantasma i les sentències judicials.




Finalment, ERC destaca la política econòmica i la fermesa a l'hora de protegir Torre Negra com a aspectes positius. Els republicans, però, valoren molt negativament la 'no gestió' de les àrees d'esports, joventut i edudació. Escoltem Raül Grangé, regidor republicà.

Raül Grangé

Té una bona nota la gestió econòmica. El que no funciona és la gestió d'esports, educació i joventut.




Els representants polítics han fet aquestes declaracions durant la tertúlia del magazín Sant Cugat a Fons de Cugat ràdio.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.