Escura acaba avui la seva feina d'alcalde accidental


  • Comparteix:

Xavier Escura en una imatge d'arxiu

Xavier Escura en una imatge d'arxiu

El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, finalitza avui la seva feina com a alcalde accidental que ha estat exercint durant els darrers quatre dies. La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, prendrà el relleu a Escura. L'alcalde, Lluís Recoder, reprendrà la seva activitat habitual al capdavant de l'Ajuntament l'1 de setembre.

A partir de demà i fins dilluns, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, prendrà el relleu a Escura com alcalde accidental. Fortuny és el darrer membre del govern en assumir aquestes funcions. Serà l'1 de setembre, quan l'alcalde, Lluís Recoder, torni a la seva feina habitual.

Durant les vacances de Recoder, els tinents d'alcalde han exercit les funcions d'alcalde accidental. A més de Fortuny i Escura, han estat alcaldes en funcions Joan Recasens, Mercè Conesa, Marta Subirà, Jordi Joly i Cristina Paraira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.