El regidor de Mobilitat assegura que els carrils-bici no suposen cap perill pels vianants


Temes relacionats

L'Associació de Veïns de Coll Favà reclama l'eliminació del carril bici de l'avinguda Francesc Macià (10/abr/03)


  • Comparteix:

El regidor de Mobilitat, Jordi Ferrés

El regidor de Mobilitat, Jordi Ferrés

El regidor de Mobilitat ha defensat el projecte de carrils-bici que s'està construint a la ciutat assegurant que s'ha fet amb l'aval i l'assessorament de tècnics i del teixit social vinculat al món de la bici. Jordi Ferrés, a més, ha desmentit que els carrils pels ciclistes que s'han construït a l'avinguda Francesc Macià representin cap perill pel vianant, tal i com assegura l'Associació de Veïns de Coll Favà.

El regidor de Mobilitat ha desmentit, com asseguren els veïns de Coll Favà, que els carrils-bici s'hagin fet de manera improvisada i a corre-cuita, sinó que són fruït d'un procés participatiu que compta amb l'assessorament d'experts. Jordi Ferrés ha assegurat que el projecte neix del consens amb les entitats vinculades al món de la bici:

Jordi Ferrés

Molts experts i consultories ens han ajudat a fer aquest projecte


Ferrés ha explicat que el carril bici transcorrerà, en uns casos, per la vorera, i d'altres, per la calçada, depenent de l'amplada, i ha negat que, en cap cas, els carrils de l'avinguda Francesc Macià representin un perill pels vianants:

Jodri Ferrés

A les zones on el passeig és suficientment ampli hem marcat una separaió entre la via del vianant i la de les bicicletes


Recordem que el projecte en marxa de l'Ajuntament preveu arranjar 20 quilòmetres de carril-bici d'aquí al mes d'abril. L'objectiu és connectar els equipaments de la ciutat com ara centres sanitaris, les estacions de Ferrocarril, parades de bus i escoles



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.