Joan Ferran (PSC): 'Si CiU vol fer alguna cosa en política, ha de donar pas a Recoder'


  • Comparteix:

Joan Ferran, portaveu adjunt del PSC al Parlament.

Joan Ferran, portaveu adjunt del PSC al Parlament.

El portaveu adjunt del PSC al Parlament, Joan Ferran, afirma al seu blog a Internet que a CiU li convé apartar de la primera línia dirigents com Oriol Pujol, David Madí i Felip Puig i deixar pas a Lluís Recoder, Josep Rull i la 'gent sensata' de Duran i Lleida. Ferran fa aquesta afirmació en un comentari on critica les declaracions d'Oriol Pujol en una entrevista en què criticava la 'incompetència' del tripartit.

El comentari de Joan Ferran té un títol ben explícit: 'Oriol Pujol, Madí o Puig són obstacles per una política convergent sensata'. Entre els polítics 'sensats' que segons el portaveu adjunt del PSC haurien de passar a la primera línia de la federació nacionalista se situen l'alcalde i dirigent de CDC, Lluís Recoder, el cap de llista de CiU a Terrassa i diputat al Parlament, Josep Rull, i la 'gent sensata' de Duran i Lleida, líder d'UDC.

Ferran respon així les declaracions d'Oriol Pujol en una entrevista en què el convergent havia afirmat que 'el govern tripartit caurà per la seva pròpia incompetència' i que el PSC ha perdut centralitat política. El portaveu adjunt del PSC creu que aquesta posició és un 'despropòsit' i recorda a Pujol que el govern liderat per José Montilla ha tirat endavant l'Estatut i ha forjat un 'excel·lent acord de finançament'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Conclusió: Posar tots els espanyolistes seguidors de la filosofia Roca per aconseguir la soci-convergencia. Independencia ja ¡¡

joanet II. Enviat el 25/ago/09


Recoder pot aportar molt a CIU, però el fill de Pujol te un potencial que no te la majoria de politics del parlament. Montilla no es precisament el millor polític i esta governant tot un estat català, desprès de fer fora a Maragall. Recoder es un politic molt treballador pero no esta en la esfera de idiolegs de Convergencia.

Salva. Enviat el 25/ago/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.