Les obres de l'escola bressol de Valldoreix centren l'inici de curs polític a l'EMD


Temes relacionats

L'escola bressol del Ferran Clua entrarà en funcionament al curs 2010-2011 (23/jun/09)

Nou xoc entre govern i oposició a Valldoreix per la construcció de la nova escola bressol (22/jun/09)

Pas endavant per la construcció de l'escola bressol a Valldoreix (19/mai/09)

El ple aprova el pla Especial de l'entorn del CEIP Ferran i Clua (24/des/08)


  • Comparteix:

Montserrat Turu, presidenta de l'EMD, i vocals de l'Entitat

Montserrat Turu, presidenta de l'EMD, i vocals de l'Entitat

Millorar i ampliar els equipaments de Valldoreix és el principal objectiu de l'equip de govern de l'EMD per al nou curs polític. La temporada comença aquesta tarda a l'EMD amb una sessió extraordinària de la junta de veïns per debatre l'adjudicació provisional de les obres de la nova escola bressol al CEIP Ferran i Clua, que obriria les portes el curs 2010-2011 i donaria servei a prop de 110 alumnes.

Valldoreix té diversos projectes sobre la taula per a aquest curs. A part de la nova escola bressol, queda pendent la remodelació de la rambla Jacint Verdaguer. Segons la presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, les obres d'aquesta zona podrien acabar al novembre i, a mitjans d'aquest mes, ja s'hi podrà circular en vehicle.

Pel que fa a l'àrea verda d'aparcament a l'entorn de l'estació de Valldoreix, la presidenta assegura que l'alt nombre de peticions per aparcar-hi el vehicle haurà de fer replantejar el projecte. En aquest sentit, Turu aposta per permetre l'aparcament només als residents de Valldoreix i no ampliar-lo a la resta de santcugatencs.

Montserrat Turu

Aquest trimestre tindrem dades i podrem afinar el sistema d'aparcament a l'àrea verda.


Els treballs de soterrament de les línies d'alta tensió, un altre dels temes pendents, començaran la primavera de l'any vinent. En paral·lel, es continuarà treballant per tirar endavant la nova plaça de la Vila. La presidenta de l'EMD demana a CiU-Actuem, grup majoritari a la junta de veïns, que desencalli aquest projecte.

Montserrat Turu

Espero que CiU-Actuem es replantegi el seu posicionament en el projecte.


Altres projectes que seran una realitat aquest curs són, segons Turu, la creació del Consell de la Vila, òrgan de participació ciutadana del territori, i la instal·lació d'un mercadet setmanal a partir de novembre.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sobre aixo que comenta la Sra.Turu que CIU/Actuem desencalli el projecte de la nova Plaça de la Vila, es de un cinisme absolut. Ella es la responsable de gobernar, haber-ho pensat be quan va trencar el pacte.

Enric. Enviat el 3/set/09


Apa !!!, mes manipulaciò de la Turu,el govern son tots els membres de la junta i ella es pensa que nomes es ella sola.Que tingui respecte als membres de la junta,que de fet representan la voluntat del poble.Menys victimisme, Sra Turu.

Antoni. Enviat el 3/set/09


Ciu-Actuem no ha votat mai en contra del projecte de la nova plaça de la vila, ni tampoc de l'escola bressol. A qui vol enganyar sra. Turu? Espero que sigui vosté sra. Turu qui es replantegui aquesta manera de gobernar, i entengui el que significa tenir la majoria plenaria. Li agradi o no es així. Em sorprén que la resta del seu equip no intenti refer el pacte de gobern. De vosté ja m'ho esperava...

ariadna. Enviat el 3/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.