Recoder: 'La meva dedicació a Sant Cugat és absoluta'


Temes relacionats

ICV obre la porta a pactar de nou els pressupostos, però amb més condicions ( 3/set/09)


  • Comparteix:

Lluís Recoder, en una entrevista a Cugat.cat.

Lluís Recoder, en una entrevista a Cugat.cat.

L'alcalde assegura que manté una 'dedicació absoluta' a Sant Cugat, tot i la seva feina a l'executiva de CDC i el seu creixent protagonisme mediàtic com a líder de la federació nacionalista. Lluís Recoder respon així les declaracions del portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, que li havia demanat que no prioritzés la seva carrera política a CiU en detriment de les seves funcions d'alcalde.

Recoder ha dit que només cal seguir la seva activitat diària per saber que la seva principal dedicació és la ciutat de Sant Cugat, tal com va prometre en l'última campanya electoral.

Lluís Recoder

La meva dedicació a Sant Cugat és absoluta, però també sóc d'un partit i li dedico un temps. La dedicació principal és Sant Cugat.









En una roda de premsa d'inici del curs polític, el portaveu d'ICV-EUiA va parlar d'una sensació de 'paràlisi' i 'manca d'empenta' de l'equip de govern, que va atribuir, en part, a la creixent dedicació de Lluís Recoder a la seva carrera política dins CiU en detriment de les seves responsabilitats al capdavant del consistori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.