La rotonda del carrer Pompeu Fabra de Mira-sol es licitarà aquest mes


Temes relacionats

Xavier Amador: 'El Complex Esportiu de Mira-sol serà una realitat al 2010' ( 8/set/09)

La primera pedra de la piscina de Mira-sol es posarà al setembre ( 2/jun/09)

El consell de districte de Mira-sol confirma que la rotonda de l'avinguda Pompeu Fabra no es modificarà ( 5/jun/08)

La rotonda de Pompeu Fabra a Mira-sol no s'elevarà (28/feb/08)

L'Ajuntament intenta pacificar la cruïlla del carrer Pompeu Fabra amb el passeig del Nard, a Mira-sol (22/set/06)


  • Comparteix:

Membres del consell de districte

Membres del consell de districte

La rotonda del carrer Pompeu Fabra de Mira-sol, que ha de connectar el districte amb el sector del Turó de Can Mates, es licitarà aquest mes. Després d'aconseguir el vistiplau dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC), la rotonda finalment no serà elevada, un projecte inicial que va provocar el rebuig dels veïns. A més, el districte encetarà a partir d'aquest mes la construcció de projectes com el complex esportiu i algunes de les actuacions previstes a la partida de lliure disposició de Mira-sol.

El districte de Mira-sol veurà com a partir de finals de setembre comencen a avançar alguns dels projectes més reclamats pels veïns. És el cas del complex de fitness del districte que està a punt per començar les obres i la gespa artificial del camp de futbol. La licitació aquest mes de les obres de la rotonda del carrer Pompeu Fabra donarà llum verda a l'inici dels treballs, que finalment no requerirà de fer-la elevada.

Així ho ha anunciat aquest dilluns la presidenta del consell de districte de Mira-sol, Esther Salat, en substitució del regidor Xavier Martorell.

Esther Salat

Aquest setembre es licitarà l'obra de la rotonda. És factible perquè tenim l'informe favorable de FGC per no haver d'augmentar la distància entre la catenària i el pont.


De la mateixa manera, també avancen els projectes finançats amb la partida de lliure disposició del districte. L'arranjament de diferents aparcaments, el tancament del pati del Casal i la millora i ampliació de voreres s'estan executant o tenen ja un calendari previst. L'únic projecte pendent és la plantació de l'arbrat del sector 11-13. Salat explica els motius.

Esther Salat

El més endarrerit és la plantació de l'arbrat del sector 11-13, que s'ha d'iniciar segons el calendari de plantació, al novembre.


Durant el consell de districte d'aquest dilluns ha pres possessió el vocal d'ICV-EUiA, Jaume Massanés, en substitució de l'exregidora Àssun Reyes.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.