Recoder creu que Núñez i Navarro només vol posar 'pals a les rodes' impugnant els pressupostos

El ple haurà de convalidar l'acord

Política

Publicat el 6/set/09 per Anna Gonzalez

L'alcalde, Lluís Recoder, considera que el recurs del grup Núñez i Navarro que ha provocat una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que anul·la l'acord d'aprovació dels pressupostos del 2005 és una demostració de la voluntat de la promotora de posar 'pals a les rodes' a l'Ajuntament. Tot i així, l'alcalde ha recordat que es tracta d'una sentència que a la pràctica no canvia res, ja que els pressupostos del 2005 estan liquidats.

El TSJC argumenta en la seva sentència, fruit d'un recurs de l'empresa Núñez i Navarro, que els pressupostos del 2005 contenen defectes de forma, com la manca d'un annex detallat d'inversions.

Per l'alcalde, el recurs del principal propietari de Torre Negra és un nou intent de dificultar l'activitat del consistori.

Lluís Recoder

És una mostra més de les dificultats que té l'Ajuntament per protegir una part de Collserola. Aquesta sentència obeix a un recurs del principal propietari de Torre Negra que intenta posar pals a les rodes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i lamentar les dificultats que suposa la protecció de Torre Negra, Recoder ha assegurat que aquestes sentències serveixen al consistori per 'prendre nota' de cara futurs pressupostos.

Aquest és el segon cop que el TSJC anul·la un acord d'aprovació dels pressupostos municipals per defectes de forma. Tal com ja va passar amb els comptes de 2004, ara haurà de ser el ple municipal qui ratifiqui de nou l'acord d'aprovació.