Joly: 'L'anul·lació de l'acord d'aprovació dels comptes del 2005 no tindrà efectes pràctics'


Temes relacionats

El TSJC torna a anul·lar uns pressupostos municipals, ara els del 2005, a instàncies de Núñez i Navarro ( 5/set/09)


  • Comparteix:

Jordi Joly, en imatge d'arxiu

Jordi Joly, en imatge d'arxiu

L'anul·lació de l'acord d'aprovació dels pressupostos del 2005 no tindrà cap efecte pràctic per a Sant Cugat, ja que els comptes ja es van liquidar en el seu moment. Segons l'àrea d'Economia, només caldrà que el ple municipal convalidi aquell acord, tal com ja va fer amb l'anul·lació del pressupost del 2004 aquesta primavera. Les dues anul·lacions dictaminades pel Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) són fruit de recursos del grup immobiliari Núñez i Navarro.

El tribunal ha anul·lat l'acord d'aprovació dels dos comptes pel mateix motiu en les dues ocasions: la no-inclusió d'un annex que especifiqués les inversions d'aquell període. En haver estat ja liquidats els comptes del 2005, el ple haurà de convalidar ara l'acord d'aprovació d'aquell pressupost per passar pàgina al cas. L'equip de govern ha subratllat que cap de les dues sentències dictamina que l'Ajuntament havia de destinar partides d'aquells exercicis a eventuals indemnitzacions als propietaris de Torre Negra, col·lectiu del qual forma part Núñez i Navarro.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, assegura que la defensa dels interessos de l'Ajuntament als jutjats a causa de les demandes del grup immobiliari té un cost elevat per al municipi. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Joly

Hem de tenir una defensa jurídica potent per aquestes qüestions, que a poc a poc ens afecten en el dia a dia.



Per la seva banda, Núñez i Navarro assegura que les dues sentències posen de relleu la 'il·legal actuació' de l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.