Recoder votaria 'a favor que Catalunya pogués escriure el seu futur lliurement' en la consulta d'Arenys


Temes relacionats

Suport d'entitats nacionalistes i independentistes a una consulta sobre l'autodeterminació ( 9/set/09)

Els santcugatencs opinen sobre el referèndum d'Arenys i la proposta de fer-lo també a Sant Cugat ( 9/set/09)

Poc suport dels partits a la proposta d'ERC de convocar una consulta sobre la independència ( 8/set/09)

ERC proposa fer a Sant Cugat un referèndum per la independència com el d'Arenys de Munt ( 7/set/09)


  • Comparteix:

L'alcalde i dirigent de CDC, Lluís Recoder, diu que votaria 'a favor que Catalunya pogués escriure el seu futur lliurement' en la consulta sobre la independència que es promou a Arenys de Munt. En declaracions a Cugat.cat, Recoder, que no ha entrat a valorar la possibilitat d'organitzar un referèndum com aquest a Sant Cugat, diu que aquestes iniciatives són conseqüència de la inquietud que viu la població a l'espera de la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre l'Estatut.

Recoder ha criticat els intents per aturar la consulta ciutadana a Arenys de Munt ja que considera que no es pot negar a un poble el dret d'opinar sobre una qüestió. Segons l'alcalde i dirigent nacionalista, el govern espanyol pretén distreure l'atenció posant pals a les rodes a la consulta en lloc de preocupar-se pel temps que triga a arribar la sentència del TC sobre l'Estatut.

En declaracions a Cugat.cat, Recoder ha respost així a la pregunta de què votaria en la consulta per la independència impulsada a Arenys de Munt.

Lluís Recoder

Si fos arenyenc, segur que aniria a votar a favor que Catalunya pogués escriure el seu futur lliurement.



L'alcalde no ha entrat a valorar la possibilitat d'organitzar una consulta d'aquestes característiques a la ciutat tal com impulsa ERC.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sr Recoder;"votar a favor que Catalunya pogués escriure el seu futur lliurement" no és cap resposte a la que es planteja a Arenys.Com sempre fa defuig quan s'ha de posicionar sobre l'independèncai del ¿seu pais?.Duran,Mas i ara vostè diuen coses diferents.Sort que a CDC (no a UD) hi ha persones que no pensen com vostès, els dirigents, i es senten més compromesos amb la terra nostre.!!doni un pas endevant i declaris d'una vegada per totes INDEPENDENTISTA!!!

Narcís Clavell. Enviat el 9/set/09


És irresponsable la actitud del alcalde. Sant Cugat es un poble tranquil i no tenim perquè traslladar aquí debats polítics que ningú ha suscitat i que no faran més que causar divisió entre els ciutadans. En els últims anys en Recoder està fent cada vegada més gestos que el revelen com un d’aquells polítics que només es preocupen de la seva continuïtat i dels seus interessos mentre els problemes reals de la societat queden en l’oblit. Segurament pretén seguir la corrent de radicalització que s’està imposant a CIU.

J. Enviat el 9/set/09


Sr J , Estem al 2009 i Franco va morir fa 35 anys !!!. Per favor.

Quim. Enviat el 9/set/09


Precisament aixó es el que tractava de dir Quim...

J. Enviat el 9/set/09


Totalment d\'acord amb el senyor Clavell. El alcalde Recoder esta permanentment amb el sindrome d'Estocolm, es esclau de les miseries de ser un masell. El tema de UD es escandalos i jo els demanaria que siguin valent hi vagin sols a les eleccions o fent coalició amb els seus germans de sang (dolenta) del PP. Se que no ho faran ja que per ells la politica es una forma de tindre el pa assegurat cada dia, nomes cal estudiar-los un per un, m\'explico ? Ja en tenim prou.

joanet II. Enviat el 9/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.