Recoder votaria 'a favor que Catalunya pogués escriure el seu futur lliurement' en la consulta d'Arenys

Política

Publicat el 9/set/09 per Josep Gimeno

L'alcalde i dirigent de CDC, Lluís Recoder, diu que votaria 'a favor que Catalunya pogués escriure el seu futur lliurement' en la consulta sobre la independència que es promou a Arenys de Munt. En declaracions a Cugat.cat, Recoder, que no ha entrat a valorar la possibilitat d'organitzar un referèndum com aquest a Sant Cugat, diu que aquestes iniciatives són conseqüència de la inquietud que viu la població a l'espera de la sentència del Tribunal Constitucional (TC) sobre l'Estatut.

Recoder ha criticat els intents per aturar la consulta ciutadana a Arenys de Munt ja que considera que no es pot negar a un poble el dret d'opinar sobre una qüestió. Segons l'alcalde i dirigent nacionalista, el govern espanyol pretén distreure l'atenció posant pals a les rodes a la consulta en lloc de preocupar-se pel temps que triga a arribar la sentència del TC sobre l'Estatut.

En declaracions a Cugat.cat, Recoder ha respost així a la pregunta de què votaria en la consulta per la independència impulsada a Arenys de Munt.

Lluís Recoder

Si fos arenyenc, segur que aniria a votar a favor que Catalunya pogués escriure el seu futur lliurement.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




L'alcalde no ha entrat a valorar la possibilitat d'organitzar una consulta d'aquestes característiques a la ciutat tal com impulsa ERC.