ICV-EUiA critica el 'mal' funcionament dels consells de districte


Temes relacionats

Aturades les obres de soterrament del pal elèctric de les escales Tarruell per la fallida del contractista (28/jul/09)


  • Comparteix:

Jaume Massanés en una imatge d'arxiu

Jaume Massanés en una imatge d'arxiu

ICV-EUiA es queixa un cop més del funcionament dels consells de districte i qualifica de 'manca de responsabilitat i de seriositat' l'actitud de l'equip de govern. Els ecosocialistes lamenten el retard en la redacció del nou reglament de participació ciutadana i creuen que la no-assistència d'alguns vocals de CiU als consells i la falta de resposta a les preguntes dels veïns demostren el menyspreu del govern municipal envers la participació.

El regidor d'ICV-EUiA Jaume Massanés i el portaveu de la formació, Xavier Boix, representants del partit als consells de districte de Mira-sol, la Floresta i les Planes, denuncien les rutines de les reunions territorials. La formació considera que les repetides i reiterades queixes dels veïns en el darrer consell de districte de la Floresta i la poca assistència de ciutadans en el darrer de Mira-sol són un exemple de la 'manca de credibilitat' de l'equip de govern pel que fa a la participació territorial.

Escoltem el regidor ecosocialista Jaume Massanés.

Jaume Massanés

L'equip de govern demostra el seu menyspreu cap a la participació i no respon a les preguntes dels veïns, que es repeteixen d'un mes a l'altre. La gent ja no ve.


ICV-EUiA també reclama celeritat en la tramitació del reglament de participació, actualment en fase de negociacions, ja que assegura que s'hauria d'haver rebut la proposta de l'equip de govern el 15 de juliol passat. A més, el grup municipal creu que el document hauria d'incloure un canvi de funcionament dels actuals consells de districte. La formació ha expressat explícitament que per ells continua sent prioritari reforçar el contacte amb el carrer i les associacions veïnals.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Es veritat, el darrer consell a La Floresta, en soc veina, va ser vergonyos i crec que fins i tot il.legal.

martona. Enviat el 14/set/09


No vinguin donant llíçons de com gestionar res, veient com es porta la EMD amb el seu ajut. Vostes son tan culpables com la Sra.Turu.

Antoni C.. Enviat el 14/set/09


L'Antoni te tota la raò. Per fer-ho mes participatiu els de Icv-EuiA, podrieu convidar a la cantant Noa. Segur que quedariau molt bè.Només cal veure lo bè que ho feu a la Generalitat.

Quim. Enviat el 14/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.