Jaume Clavell: 'Votaria a favor de la independència si la consulta es fes a Sant Cugat'

Jaume Clavell, en una entrevista a Cugat.cat

Política

Publicat el 11/set/09 per Miquel Herrada

El Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, votaria 'sí' a la consulta per la independència que ERC proposa celebrar a Sant Cugat, seguint l'exemple d'Arenys de Munt. Clavell, però, alerta de les dificultats legals que comportaria que un partit promogués la consulta per vies institucionals i es mostra favorable a que sigui la societat civil qui lideri la iniciativa.

En l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova, aquest divendres, Jaume Clavell ha contestat així a una pregunta de Cugat.cat sobre el seu vot en una hipotètica consulta per la independència com la que s'ha promogut a Arenys de Munt.

Jaume Clavell

Votaria a favor, evidentment. Tothom té dret a expressar-se tal com és. Si es fes a Sant Cugat, votaria que sí.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El Síndic de Greuges ha apostat perquè sigui la societat civil qui 'tiri del carro' de la consulta per la independència a Sant Cugat, i no un partit com ERC que, segons Clavell, tindria molts problemes legals per portar-la a terme per vies institucionals.

Jaume Clavell

Tal com estan les coses s'ha d'anar amb molt de compte. ERC hauria de donar suport a entitats cíviques. Tot el que és oficial ja sabem com acaba.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Jaume Clavell ha afegit que seguirà molt de prop els resultats de la consulta d'aquest diumenge a Arenys de Munt.