L'Ajuntament no té previst cofinançar els ordinadors portàtils a les escoles


  • Comparteix:

L'Ajuntament de Santa Coloma pagarà la part corresponent a la família

L'Ajuntament de Santa Coloma pagarà la part corresponent a la família

L'Ajuntament no finançarà la part dels ordinadors portàtils a les escoles que han d'assumir les famílies, tal com ha anunciat que farà el consistori de Santa Coloma de Gramanet. L'alcalde, Lluís Recoder, assegura que no hi ha pressupost per cofinançar els aparells i que prefereix ajudar les famílies que més ho necessiten.

Les famílies de Santa Coloma no hauran de pagar els ordinadors escolars ja que el seu Ajuntament pagarà la part del cost dels portàtils a les escoles que han d'assumir les famílies. El consistori local no té previst aplicar la mateixa mesura ja que no hi ha diners i no la consideren adequada.

Escoltem Recoder.

Lluís Recoder

No ho tenim previst perquè no tenim diners per fer-ho. Crec en el copagament però preferim ajudar les famílies que més ho necessiten.




L'Ajuntament de Santa Coloma pagarà la part dels ordinadors corresponent a les famílies, de la qual no es fa càrrec el govern. Se'n beneficiaran uns 1.100 alumnes, repartits en vuit centres públics i vuit més de concertats. A més, la mesura també inclou els alumnes que estudien en escoles de Santa Coloma encara que no visquin al municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.