Una cinquantena de santcugatencs d'ERC i de les Plataformes Sobiranistes participen a la marxa per la independència


  • Comparteix:

Pancarta de l'Esquerra Independentista en la marxa de la Diada

Pancarta de l'Esquerra Independentista en la marxa de la Diada

Diverses entitats de la ciutat s'han sumat aquest divendres a les manifestacions sobiranistes celebrades a Barcelona. Grups com la CUP, ERC i Maulets han tancat els actes de la Diada amb dues manifestacions que han aplegat 14.000 persones, segons la Guàrdia Urbana.

Tot i que les manifestacions s'han desenvolupat per separat, el clam ha estat bastant unitari. La manifestació convocada per l'Esquerra Independentista; que ha comptat amb entitats com Endavant, la CUP, Cajei, Maulets, el SEPC i Alerta Solidària; ha tingut al president del Barça, Joan Laporta, com a protagonista.

Una trentena de membres de l'Esquerra Independentista de la ciutat han participat a la marxa per la sobirania de Catalunya que ha aplegat més de 7.000 persones, segons l'organització.

El membre de l'Assemblea de Joves de Sant Cugat (AJSC), Ignasi Bea, valora la unitat de totes les formacions a l'hora organitzar els actes reivindicatius de la Diada.

Ignasi Bea

Una trentena de persones de les plataformes a Sant Cugat hem assistit a la manifestació. És l'any que hem vist més gent i a més, tots els actes han estat unitaris de totes les formacions.



Per la seva banda, la manifestació organitzada per ERC ha aplegat una vintena de militants santcugatencs. Totes dues manifestacions han donat el tret de sortida a la plaça Urquinaona de Barcelona.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.