El PSC proposa a ICV-EUiA i ERC l'elaboració d'un pressupost municipal alternatiu per marcar perfil d'esquerres


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

El PSC ofereix a ICV-EUiA i ERC elaborar un pressupost alternatiu al del govern local per visualitzar una alternativa d'esquerres a Sant Cugat. Segons els socialistes, cal que els tres partits consensuïn mesures anticrisi per condicionar els comptes de l'equip de govern per a l'any vinent.

Entre les propostes del PSC per elaborar els comptes alternatius, hi ha reduir les partides de propaganda de l'Ajuntament, bonificar famílies monoparentals, territorialitzar les inversions i congelar els preus públics i taxes, a més de l'Impost de Béns Immobles, entre altres. Segons el PSC, l'oferta a ERC i ICV-EUiA també és una forma de deixar clar l'aposta dels socialistes per governar la ciutat amb un tripartit d'esquerres.

Ferran Villaseñor és regidor i primer secretari del PSC.

Ferran Villaseñor

Junts podem influir més els pressupostos que farà CiU.



De cara al nou curs polític, el PSC es marca dos objectius principals. D'una banda, els socialistes insten l'equip de govern a donar més respostes als efectes de la crisi. En aquest sentit, la formació assegura que cal posar 'més èmfasi' en el diàleg amb agents socials i econòmics, en millorar la política de promoció d'ocupació i en ampliar els cicles formatius per al jovent.

D'altra banda, els socialistes volen incidir al màxim en el projecte del pla d'equipaments, del qual denuncien diverses mancances. A part de la falta d'instal·lacions de promoció econòmica i d'oci juvenil, el portaveu del PSC, Salvador Gausa, diu que no s'hi té en compte Valldoreix.

Salvador Gausa

El pla d'equipaments oblida Valldoreix i què s'hi vol fer a Can Monmany.



El PSC ha anunciat que continuarà treballant en la protecció de Torre Negra. Segons els socialistes, també marcaran l'agenda política del curs casos urbanístics com Lestonnac i la Costa del Golf, i el conflicte amb l'EMD de Valldoreix per l'expropiació de zones verdes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.