ERC i ICV-EUiA prioritzen pactar els pressupostos del 2010 amb l'equip de govern


Temes relacionats

El PSC proposa a ICV-EUiA i ERC l'elaboració d'un pressupost municipal alternatiu per marcar perfil d'esquerres (16/set/09)


  • Comparteix:

En el proper ple municipal es debatran les ordenances fiscals

En el proper ple municipal es debatran les ordenances fiscals

ERC i ICV-EUiA aposten per consensuar els pressupostos de l'any vinent amb l'equip de govern, com en el darrer exercici. D'aquesta manera responen l'oferta del PSC per elaborar un pressupost alternatiu al del govern local. Els ecosocialistes, però, no tanquen la porta a aquesta proposta socialista, mentre que els republicans consideren que és més 'estètica' que eficaç.

El portaveu d'ERC, Raül Grangé, ha explicat en declaracions a Cugat.cat que el PSC no els ha fet arribar l'oferta però afirma que, en una situació amb majoria absoluta de CiU al consistori i amb una greu situació econòmica, cal col·laborar amb l'equip de govern.

Raül Grangé

La ciutadania vol mesures ràpides i que siguin eficaces i que solucionin la vida de la ciutadania. S'ha de negociar amb l'equip de govern.









En el mateix sentit s'ha expressat el portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, que no tanca, però, les portes als socialistes.

Xavier Boix

Si el partit socialista fa una proposta de pressupostos alternatius i ens posem d'acord, no tenim problemes, però per responsabilitat el que hem de fer és intentar pactar amb el govern.


Tant republicans com ecosocialistes posen com a condició per aprovar els nous pressupostos que el govern local no baixi la bossa de contingència creada arran de la crisi econòmica. A més, ERC aposta per baixar les partides de propaganda. ICV-EUiA ha afegit que enguany volen participar en la pressa de decisions a l'hora de redactar els pressupostos i ha avançat que 's'han de treure les tisores' per retallar partides de comunicació i protocol, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.