150 treballadors de Sharp mostren el seu rebuig a l'ERO davant de l'ajuntament


Temes relacionats

PSC, ICV i ERC presenten una moció d'urgència per donar suport a la plantilla de Sharp (21/set/09)

Les mobilitzacions de Sharp contra l'ERO arriben avui a les portes de l'Ajuntament (21/set/09)

Sharp atura la producció i dóna vacances forçades a més de 300 treballadors (16/set/09)


  • Comparteix:

Més d'un centenar i mig de treballadors de Sharp s'ha concentrat aquest dilluns a les portes de l'ajuntament per mostrar el seu rebuig a l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) temporal presentat per la direcció. La plantilla de la multinacional japonesa ha rebut el suport del ple de l'Ajuntament, que ha aprovat una declaració institucional a favor del manteniment dels llocs de treball i que insta les parts implicades a presentar un pla industrial de viabilitat.

El portaveu del comitè d'empresa de Sharp, Eduard Pomar, ha destacat el rebuig a l'ERO que s'ha presentat al departament de Treball perquè ho consideren una deslocalització encoberta de la producció cap a una planta polonesa.

Eduard Pomar

El que estem demanant és un pla industrial de futur per la continuïtat de l'empresa perquè fins ara Sharp està deslocalitzant a Polònia.


Els treballadors han rebut el suport de totes les forces polítiques amb representació a l'Ajuntament. L'alcalde, Lluís Recoder, ha estat l'encarregat de llegir en el ple municipal d'aquest dilluns la declaració institucional a favor d'un pla de futur per a la factoria de Sharp de Sant Cugat.

Lluís Recoder

El ple de l'Ajuntament insta la direcció de Sharp i els representants dels treballadors a portar a terme un apropament i presentar un pla industrial de viabilitat.


El comitè d'empresa no accepta l'ERO presentat per la direcció de Sharp i es planteja extendre les seves mobilitzacions i protestes a Barcelona, davant de la seu de la Generalitat.

Els treballadors de la planta santcugatenca han rebut el suport d'alguns treballadors de la factoria Sony de Viladecavalls.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.