L'Ajuntament tramitarà de nou la modificació del PGM a Can Marcet i acusa Núñez d''obstruccionisme'

Mercè Conesa

Política

Publicat el 21/set/09 per Josep Gimeno

L'Ajuntament tramitarà de nou la modificació del Pla General Metropolità (PGM) a l'àmbit de Can Marcet després de la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que l'anul·la per defectes en el procediment. El consistori acusa Núñez i Navarro, actor de la demanda, d''obstruir judicialment el planejament urbanístic general del municipi', ja que aquest grup immobiliari no té interessos particulars a la zona.

L'Ajuntament acusa Núñez i Navarro de perseguir judicialment la política urbanística del municipi a causa de la defensa que el consistori fa de l'àmbit de la Torre Negra, on el grup pretén urbanitzar. Segons l'Ajuntament, aquest grup immobiliari obstaculitza una bona part de les actuacions de desenvolupament urbanístic de Sant Cugat, encara que aquestes suposin la creació d'equipaments i habitatge social, com és el cas de la modificació del PGM al sector de Can Marcet.

La tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, defensa el benefici de l'operació, tot i la sentència judicial. Són declaracions a Cugat.cat.

Mercè Conesa

Defensem aquesta modificació perquè té benefici per a la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



En concret, el TSJC ha anul·lat la modificació del PGM a Can Marcet ja que entén que l'Ajuntament hauria d'haver construït en el mateix sector els equipaments generats per l'operació urbanística, i no traslladar-los a Can Cabassa, com va fer. Aquesta modificació havia de permetre la implantació de la seu de Laboratoris Esteve.