Sant Cugat tindrà un consell de seguretat local amb participació de veïns i entitats


  • Comparteix:

Agents de la Policia Local

Agents de la Policia Local

Sant Cugat disposarà d'un consell de seguretat local perquè ciutadans i entitats participin en la presa de decisions en temes d'aquest àmbit. L'òrgan seguirà el model del Consell de Seguretat de Catalunya, impulsat pel govern de la Generalitat. Ho ha anunciat aquest dilluns el ple en una declaració institucional.

El consell s'haurà de constituir abans de tres mesos i permetrà la ciutadania fer un seguiment dels drets inclosos a la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat i la seva adaptació als municipis.

El regidor d'ICV-EUiA Jaume Massanés ha llegit la declaració institucional.

Jaume Massanés

Hi haurà un Consell de Seguretat de Sant Cugat perquè ciutadans i entitats puguin participar en la presa de decisions en matèria de seguretat.


En la declaració, també es recull el compromís del municipi de consolidar els policies locals com a agents de proximitat. D'aquesta manera, es pretén que els agents tinguin una relació amb les entitats i els establiments de cada zona que millori l'eficàcia de les seves actuacions.

La moció que s'ha acabat convertint en declaració institucional era una proposta d'ICV-EUiA.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Molt be. Estic segur que amb aquest Consell controlarem el desordre i la falta de tacte d'algunts agents. Bona feina d'ICV i en Jaume Massanés.

Subira II. Enviat el 23/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.