Les finques que no compleixin l'ordenança municipal de convivència ciutadana rebran una notificació

La mesura vol evitar les males condicions d'edificis abandonats o sense atenció per part del propietari

Política

Publicat el 23/set/09 per Nuria Juanico

Les finques que no compleixin l'ordenança municipal de convivència ciutadana rebran una notificació perquè corregeixin la situació. Així s'ha decidit en una declaració institucional al ple municipal d'aquest dilluns. Aquesta mesura, que sorgeix arran de les diferències estètiques i higièniques en algunes parts de la ciutat, vol evitar l'acumulació de residus i brutícia als solars i a les residències que no s'utilitzen durant tot l'any.

La mesura s'ha aprovat amb la finalitat de garantir la higiene i seguretat dels terrenys privats de Sant Cugat, sobretot als districtes on predominen els habitatges de residència estival. D'aquesta manera, s'assegura el compliment de l'ordenança municipal de convivència ciutadana per la regulació dels usos dels espais públics.

La portaveu del PP, Berta Rodríguez, explica la finalitat d'aquesta mesura.

Berta Rodríguez

El ple municipal acorda que el servei de disciplina notifiqui als propietaris que no compleixen les seves obligacions i avaluar si es poden establir ajudes als propietaris.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




En la discussió dels pressupostos de l'any 2009 també s'avaluarà si es podrien establir ajudes als propietaris perquè els sigui més fàcil complir les obligacions. La moció que ha donat lloc a la declaració institucional és original del PP.