El PP de Catalunya titlla Vázquez-Dodero de 'trànsfuga' i li reclama que retorni l'acta de regidor 'per ètica'


Temes relacionats

Fractura al PP: Vázquez-Dodero abandona el grup, manté la regidoria i deixa sola Berta Rodríguez (22/set/09)

Berta Rodríguez deixa en mans del partit el futur polític de Vázquez-Dodero (22/set/09)


  • Comparteix:

El PP demana el retorn de l'acta de regidor

El PP demana el retorn de l'acta de regidor

El PP de Catalunya qualifica Fernando Vázquez-Dodero de 'trànsfuga' i l'insta a retornar l'acta de regidor a la formació. Fonts de la direcció popular a Catalunya han assegurat a Cugat.cat que la marxa del grup municipal de Vázquez-Dodero es deu a 'temes personals' i al fet que l'exregidor popular 'no ha tingut el protagonisme que esperava en la recent renovació de la direcció local del partit'.

El PP de Catalunya considera que l'ara regidor no adscrit hauria de retornar l'acta 'per ètica', tot i reconèixer que no té l'obligació legal de prendre aquesta decisió. Malgrat això, la direcció de la formació a Barcelona recorda a Vázquez-Dodero que va sortir elegit en unes llistes tancades, un fet que, segons els populars, hauria de fer que renunciés al càrrec electe.

Les mateixes fonts de la direcció han qualificat de 'propaganda' el fet que Vázquez-Dodero hagi demanat que la seva retribució com a regidor es destini a Càritas. En aquest sentit, la direcció popular ha subratllat que el consistori només pot transferir aquests diners a un càrrec electe i no a cap entitat.

El PP de Catalunya assegura tenir 'una relació correcta' amb la portaveu local i ara única regidora popular, Berta Rodríguez, la qual qualifica de 'persona de confiança de la direcció de la formació'. La direcció també elogia la recent renovació de l'executiva local del partit, que ha situat Ana María Torrijos com a presidenta.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Per ètica? Justament ètica és lo que Vazquez-Dodero té...i lo que a altres persones del PP els hi falta. Que Berta doni també el sou a Caritas... Mireu al diccionari lo que significa trànsfuga...perque esteu equivocats...

clave. Enviat el 23/set/09


Mare meva quin nivell... És per posar-se a plorar que el millor en que pot confiar la direcció del PP de Catalunya sigui la Berta Rodríguez i la Torrijos...

Marc. Enviat el 23/set/09


Trànsfuga és aquella persona que canvia de partit, cosa que no ha fet Vázquez-Dodero. Aquells que es dediquen a falsificar i a calumniar per poguer aconseguir els seus objectius, millor que no parlin d'ètica. Propaganda... en fi, més mentides per fer mal a una persona que NO viu de la política i que no necessita llepar el cul a ningú, com els hi agradaria als que manen.

Oriol. Enviat el 23/set/09


Aquest noi s'equivoca. Si no hi està a gust hauria de renunciar a l'acta amb independència de les persones amb les que diu no estar a gust. Suposo que ningú el va obligar a acceptar ser candidat. No m'agraden els trànsfugues, siguin del partit que siguin.

Raquel. Enviat el 23/set/09


Se puede mentir para hacer daño pero las mentiras lo único que hacen es denigrar a quien las dice. Considero que el Sr. Dodero no sólo no es un transfuga sino que se ha comportado con un enorme grado de responsabilidad al actuar como lo ha hecho, ya que después de los bandazos del partido, es la única manera en que podrá seguir defendiendo los interese de los ciudadanos que le votaron al continuar con los mismos principios por los que se presentó candidato y por los que le votaron y encima por amor al arte ya que ha renunciado a su asignación económica.

Expepero. Enviat el 23/set/09


Expepero = Vázquez-Dodero, jejeje, rima y todo.

Alexia. Enviat el 26/set/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.