Recoder critica les impugnacions de Núñez en planejaments urbanístics fora de Torre Negra

Lluís Recoder en una imatge d'arxiu

Política

Publicat el 24/set/09 per Adria Claramunt

L'alcalde, Lluís Recoder, ha recordat al grup Núñez i Navarro que la defensa de Torre Negra no és una determinació personal sinó que ho és de tot el consistori. Recoder respon així les paraules del grup immobiliari, que considera que l'alcalde no té legitimitat per afirmar que l'actuació de l'Ajuntament s'ajusta a la legalitat. L'alcalde ha afegit que l''obcecació' del grup, que està impugnant planejaments urbanístics a diferents sectors de la ciutat, està causant molts perjudicis a Sant Cugat impedint, per exemple, l'arribada dels Laboratoris Esteve.

Lluís Recoder té la sensació que algú s'està prenent com una qüestió personal un tema de ciutat i ha recordat els perjudicis que li suposa a l'Ajuntament l'actuació del grup Núñez i Navarro.

Lluís Recoder

Una cosa és que un promotor defensi els seus drets als tribunals per una actuació concreta i una altra és que aquest promotor vagi fent demandes judicials en qualsevol planejament en qualsevol sector de la ciutat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio












L'alcalde ha explicat que aquesta 'obcecació' del grup immobiliari fa que estigui impugnat un planejament que hauria de permetre l'arribada d'una planta de producció dels Laboratoris Esteve, de la seva fundació i del seu departament de R+D.

Recoder ha lamentat que l'urbanisme municipal estigui constantment a l''ull de l'huracà', amb molts fronts oberts als tribunals per qualsevol tema que no té res a veure amb Torre Negra, i amb la despesa que suposa en defensa jurídica. Tot es deu, ha ressaltat l'alcalde, al fet de defensar una idea en què creu la gran majoria de la població.

Aquesta polèmica entre el grup immobiliari i l'alcalde de la ciutat s'ha originat per l'aparició d'un escrit del Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, crític amb l'actuació del consistori santcugatenc en l'afer que l'enfronta amb Núñez i Navarro per la preservació del sector de la Torre Negra.