L'Ajuntament té 15 càrrecs de confiança, segons un estudi del consistori de Manresa


Temes relacionats

Xoc entre CiU i el PSC al ple pels càrrecs de confiança i la reducció de sou a l'EMD (21/abr/09)

El nombre de càrrecs de confiança de l'Ajuntament, a debat al ple municipal d'avui (20/abr/09)


  • Comparteix:

Segons l'informe el consistori té 15 càrrecs de confiança

Segons l'informe el consistori té 15 càrrecs de confiança

L'Ajuntament de Sant Cugat té 15 càrrecs de confiança, segons un estudi del consistori de Manresa que compara una seixantena d'administracions locals. L'informe xifra en 27 els càrrecs de confiança de Sabadell, mentre que en calcula set a Terrassa i 20 a Rubí. Tot i aquest estudi, el grup municipal socialista torna a demanar que siguin les associacions municipalistes les que portin a terme una auditoria per comparar el nombre de càrrecs de confiança que té el consistori respecte a altres municipis de la demarcació.

El PSC proposava fa cinc mesos en una moció que va ser rebutjada al ple municipal que s'encarregués un estudi a les associacions municipalistes per aclarir si Sant Cugat té un nombre de càrrecs de confiança dins de la mitjana dels consistoris d'entre 50.000 i 100.000 habitants.

Ara, l'Ajuntament de Manresa ha redactat un informe que recull els càrrecs de confiança d'una seixantena de municipis, entre els quals hi ha Sant Cugat, que segons l'estudi en té 15. Segons el regidor socialista Ferran Villaseñor el nombre de la nostra ciutat no inclou els càrrecs de confiança ni dels organismes autònoms ni de Promusa. Són declaracions a Cugat.cat.

Ferran Villaseñor

Els companys de Manresa no han inclòs els organismes autònoms ni Promusa. I els comptes que tenim és que al voltant de 2,5 milions d'euros són destinats a personal d'assignació directa.



Per aquest motiu, el grup socialista municipal torna a demanar que es faci una auditoria i que s'aprofundeixi més que en l'estudi de Manresa, de manera que es pugui comparar el consistori local amb els altres de la demarcació. Escoltem Villaseñor.

Ferran Villaseñor

No sé si l'Ajuntament de Sant Cugat té molts càrrecs de confiança o en té poc, però comparem-nos. Si van tombar la moció potser tenen alguna cosa a amagar.






En el ple del mes d'abril, ICV-EUiA va donar suport a la moció del PSC per encarregar l'estudi, mentre que ERC i el PP s'hi van abstenir.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.