Rodríguez: 'Vázquez-Dodero ha de tornar al PP l'acta de regidor'

Política

Publicat el 28/set/09 per Miquel Herrada

La portaveu del PP, Berta Rodríguez, assegura que Fernando Vázquez-Dodero ja no és membre del Partit Popular i li demana que retorni al partit l'acta de regidor. Rodríguez es desmarca de la direcció del PP de Catalunya i nega que Vázquez-Dodero sigui un 'trànsfuga', però remarca que va ser elegit regidor en una llista popular i que ara hauria de deixar lloc a un altre membre del partit.

En una entrevista a Cugat ràdio per abordar l'inici del curs polític, Rodríguez ha reconegut que l'anunci de l'ara regidor no adscrit en l'últim ple municipal la va sorprendre, tot i admetre que hi havia discrepàncies entre el regidor i la direcció del partit. Rodríguez ha assegurat que Fernando Vázquez-Dodero ja no és membre del PP i li ha reclamat que retorni l'acta de regidor.

Berta Rodríguez

Ha marxat del partit. No és transfuguisme, perquè no l'ha adoptat cap altre grup. L'acta de regidor l'ha de tornar al PP.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Fonts de la direcció del PP de Catalunya van qualificar Vázquez-Dodero de 'trànsfuga' i van atribuir la seva marxa del grup municipal popular a 'temes personals' i al fet que l'exregidor del PP no va tenir el protagonisme que esperava en la recent renovació de la direcció local del partit. De la seva banda, Vázquez Dodero va anunciar que pretén esgotar el mandat com a regidor no adscrit.