ICV-EUiA només donarà suport als pressupostos del 2010 si l'equip de govern compleix els comptes d'enguany


Temes relacionats

ERC i ICV-EUiA prioritzen pactar els pressupostos del 2010 amb l'equip de govern (18/set/09)

ICV-EUiA i ERC atribueixen el seu suport als comptes pel seu contingut social i de promoció econòmica (22/des/08)

El PP i el PSC diuen 'no' al pressupost de la ciutat del 2009 (22/des/08)


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, el portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, i el president del grup municipal, Joan Calderón

D'esquerra a dreta, el portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, i el president del grup municipal, Joan Calderón

ICV-EUiA condiciona el seu suport als pressupostos del 2010 al fet que l'equip de govern compleixi tots els acords previstos als comptes d'aquest exercici. El grup ecosocialista va votar a favor dels pressupostos d'enguany per l'increment de les partides de les polítiques socials i de la promoció econòmica en plena època de crisi. ICV-EUiA considera que en la situació econòmica actual les polítiques socials i d'ocupació són els punts més importants dels comptes.

ERC i ICV-EUiA van fer públic fa deu dies que aposten per consensuar els pressupostos de l'any vinent amb l'equip de govern, com en el darrer exercici. D'aquesta manera, els dos grups responien l'oferta del PSC per elaborar un pressupost alternatiu al del govern local. Els ecosocialistes, però, no tancaven la porta a aquesta proposta socialista.

Ara, ICV-EUiA afirma que el seu suport als pressupostos de l'any vinent està condicionat pel compliment per part de l'equip de govern dels pactes del 2009. A més, ICV-EUiA subratlla la importància de les polítiques socials, d'ocupació i de cultura en els comptes del 2010.

El portaveu d'ICV-EUiA, Xavier Boix, diu que si no es compleixen els acords, el grup ecosocialista farà el paper d'oposició en el proper debat dels pressupostos.

Xavier Boix

Si no es compleixen els acords que vam consensuar, no hi ha marge de negociació amb l'equip de govern.


El grup municipal considera que davant la situació de crisi econòmica és necessari 'reactivar el SOM' i prioritzar les polítiques d'ocupació. Ho explica el president d'ICV-EUiA, Joan Calderón.

Joan Calderón

El govern municipal no té política d'ocupació. Creiem que cal una reactivació del SOM.


D'altra banda, ICV-EUiA ha anunciat que no assistirà a la reunió d'aquest dimecres de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació en què es parlarà de la consulta popular sobre la independència de Catalunya ja que 'no és la seva prioritat'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.