Torrijos: (PP): 'Vázquez-Dodero va deixar de ser militant popular quan va abandonar el grup municipal al ple'

La presidenta del PP local, Ana María Torrijos

Política

Publicat el 2/oct/09 per Josep Gimeno

Fernando Vázquez-Dodero va deixar de ser membre del PP en el moment en què va abandonar el grup municipal popular en el darrer ple. Ho ha remarcat a Cugat.cat la presidenta popular, Ana María Torrijos, que ha confirmat que Vázquez-Dodero ja havia mantingut desavinences amb altres àmbits del partit i que havia criticat dirigents de la formació en un blog a la xarxa.

Segons Torrijos, qualsevol regidor que s'exclou del partit per passar a ser representant no adscrit deixa de ser militant de la formació. Ho ha dit a Cugat.cat.

Ana María Torrijos

Ell mateix ha deixat de ser militant. No ha calgut que ningú l'hagi expulsat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









Torrijos ha confirmat que Vázquez-Dodero havia criticat dirigents del PP de Catalunya i Espanya. Aquestes opinions les difonia en un blog que va passar a ser anònim quan va rebre un toc d'atenció de la direcció de la formació. Vázquez-Dodero, proper al sector de l'excandidata a la presidència del partit Montserrat Nebrera, hi hauria criticat dirigents com Mariano Rajoy i l'actual presidenta popular a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho.

Ana María Torrijos

Ens va sorprendre que critiqués posicionaments del partit a la xarxa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Segons Torrijos, la direcció del PP local continua treballant fort per eixamplar la base del partit a la ciutat, malgrat que el grup municipal s'hagi quedat amb un sol representant després de la marxa de Vázquez-Dodero.