L'alcalde d'Arenys diu a Sant Cugat que 'l'independentisme té futur perquè les persones s'hi juguen el seu benestar'

Política

Publicat el 1/oct/09 per Adrià Claramunt

Un centenar llarg de persones han deixat petita la Casa de Cultura per escoltar l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra, i un dels membres de la comissió organitzadora de la consulta popular per la independència, Xavier Mitjà. Tots dos han explicat que la consulta del municipi del Maresme ha aconseguit que els catalans s'adonin de la possibilitat real de lluitar per la independència del país. Carles Móra ha destacat que l'independentisme 'té futur', entre d'altres coses, perquè la gent s'hi juga el seu benestar.

L'alcalde d'Arenys de Munt ha dit que l'independentisme té bones perspectives perquè ara no només és té en compte la cultura sinó que és molt important la butxaca dels ciutadans.

Carles Móra

L'independentisme abans passava per la llengua i la cultura però ara passa per la qualitat de vida dels nostres ciutadans.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Xavier Mitjà, per la seva banda, ha destacat que el que cal és que tots els independentistes s'uneixin com ho han fet al municipi del Maresme per assolir l'independència. Després, ha dit, ja es decidirà com es construeix de nou el país.

La Casa de Cultura ha acollit un centenar de persones entre particulars, membres d'entitats i de diferents partits polítics. La xerrada ha estat un acte de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, que promou l'organització d'aquesta consulta al nostre municipi.