L'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva, guardonat pel seu bloc personal


  • Comparteix:

L'eurodiputat d'ICV, Raül Romeva (ACN)

L'eurodiputat d'ICV, Raül Romeva (ACN)

L'eurodiputat d'ICV, Raül Romeva, ha estat guardonat aquest divendres amb un dels reconeixements que atorga Stic.cat als millors blocs de Catalunya. En concret, Romeva ha rebut el premi al millor bloc polític en un acte presidit pel president del Parlament i blocaire, Ernest Benach. Aquesta és la segona edició dels premis Blocs Catalunya, que ha distingit fins a desena de personalitat i entitats.

Romeva ha compartit guardó amb altres personalitats i institucions que també han estat reconegudes per la seva difusió a la xarxa en diferents categories. És el cas d'un bloc sobre la gestió del coneixement del Departament de Justícia en la categoria de corporatiu i un bloc del viatger Marc Serena en la de personal. L'organització també ha reconegut el bloc elaborat per Dani Cortijo sobre les altres 'barcelones' en la categoria de cultura i un sobre el món de les lletres del professor de la UOC Josep Maria Tibau per literatura, entre d'altres.

L'eurodiputat santcugatenc Raül Romeva ha rebut així el guardó.

Raül Romeva

Estic molt content perquè amb els blocs formem part d'una comunitat i aquesta a més m'ha guardonat. Tenim una cultura molt sana i amb molta projecció com és la cultura catalana.


L'acte de lliurament dels guardons ha tingut lloc aquest divendres a l'auditori Marià Vila d'Abadal de Vic. La segona edició dels Premis Blocs Catalunya ha comptat amb més de 600 blocs inscrits i s'han rebut més de 20.000 votacions a través del web.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.