ICV-EUiA proposa de nou ajuts municipals per als aturats sense subsidi


Temes relacionats

ICV-EUiA proposa ajuts municipals per als aturats sense subsidi (18/set/09)


  • Comparteix:

ICV-EUiA demanen un títol de transport gratuït pels aturats sense subsidi

ICV-EUiA demanen un títol de transport gratuït pels aturats sense subsidi

ICV-EUiA demana per als aturats sense subsidi un títol de transport gratuït i bonificacions en les activitats de l'Oficina Municipal de l'Esport per a Tothom (OMET). Els ecosocialistes presentaran de nou aquesta proposta al ple d'aquest mes, un cop aprovades inicialment les ordenances fiscals.

ICV-EUiA proposa diferents mesures d'ajut social per als aturats sense subsidi vinculades a les ordenances fiscals. La principal reivindicació dels ecosocialistes és la creació d'un títol de transport gratuït per aquest col·lectiu. També demanen bonificacions d'un 75% a les activitats organitzades per l'OMET i del 100% per als seus fills a les del Patronat Municipal d'Educació.

Un cop feta l'aprovació inicial de les ordenances fiscals, té sentit presentar la moció de nou al ple d'aquest mes ja que la majoria de propostes tenen relació amb taxes o preus públics. Ho explica el regidor ecosocialista i president d'ICV, Joan Calderón, a Cugat.cat.

Joan Calderón

Són propostes que afecten el si de les ordenances fiscals, com preus públics o taxes. Per això té sentit presentar-la de nou ara, un cop feta l'aprovació inicial.


ICV-EUiA va donar suport juntament amb ERC als pressupostos d'enguany per l'increment de les polítiques socials i la promoció econòmica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.