L'Ajuntament adquireix la Terrisseria Arpí de la plaça d'Octavià


  • Comparteix:

L'Ajuntament ha adquirit la mítica Terrisseria Arpí, situada a la plaça d'Octavià, per aturar el seu deteriorament i revitalitzar-ne la façana. A canvi, el consistori ha acordat amb els únics vots de l'equip de govern, compensar els propietaris amb la mateixa superfície de terreny al sector de Can Trabal.

La vella fàbrica de ceràmica Arpí, coneguda també com Cal Gerrer, és de titularitat municipal gràcies a l'acord de compra signat entre l'equip de govern i els propietaris de l'edifici. L'Ajuntament ha decidit tirar endavant la compra per aturar l'estat de deixadesa en què es troba la seva façana i enaltir-la donada la seva ubicació al carrer Santiago Rusiñol al bell mig de la Plaça del Monestir.

Els partits d'esquerra han retret a l'equip de govern que bescanviï aquest edifici per uns terrenys a Can Trabal assegurant que s'ha negociat un mal preu. El regidor socialista, Pau Calsamíglia creu que en la bugada perdem més d'un llençol.

Pau Calsamíglia

La venda de patrimoni es destina a cobrir el deteriorament urbà


A més, l'oposició creu que la venda sistemàtica de patrimoni pel manteniment de ciutat porta a una descapitalització que passarà factura a la ciutat en un futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.