Els JEV volen més bars musicals al centre de la ciutat


  • Comparteix:

Els coordinadors comarcals de les JEV, Lídia Brun i Ramon Gutiérrez

Els coordinadors comarcals de les JEV, Lídia Brun i Ramon Gutiérrez

Els Joves d'Esquerra Verda (JEV), la branca juvenil d'ICV, demanen que s'instal·lin bars musicals al centre de la ciutat en una moció que presentaran al ple municipal de novembre. Els joves ecosocialistes també volen que s'obrin els centres cívics, esportius i culturals en horari nocturn i que es desenvolupi una xarxa de mobilitat completa per evitar l'ús del vehicle privat. La moció forma part de la campanya 'Mou-te! Per un oci alternatiu i de qualitat', que reivindica un tipus de lleure local i de qualitat que es diferenciï dels dos grans centres d'oci de Terrassa i Sabadell.

Segons els ecosocialistes, també calen més campanyes informatives perquè el jovent pugui decidir conscientment a l'hora de consumir estupefaents. Una altra de les demandes que inclou la moció és la creació d'equipaments públics perquè els joves puguin gaudir de la seva sexualitat en condicions higièniques.

Les JEV creuen que s'ha d'apostar per pactes de conciliació entre els veïns i les zones d'oci, de manera que els joves no hagin d'anar als afores de la ciutat per buscar àrees de lleure nocturn. Ho ha dit la seva coordinadora comarcal, Lídia Brun, en la roda de premsa d'aquest dimecres.

Lídia Brun

Reclamem que als centres de la ciutat hi hagi alternatives d'oci. Calen polítiques públiques agosarades i pactes convivencials de ciutats.


Els JEV diuen que a la nostra comarca només existeixen dos centres de lleure nocturn, ubicats a Terrassa i a Sabadell, i que els joves santcugatencs es veuen obligats a buscar l'oci als afores. A més, segons els ecosocialistes, el tipus d'activitats que concentren aquests espais és 'un oci de poca qualitat' i les administracions no fan res per canviar-ho.

Per aquest motiu, les JEV han iniciat una campanya que fomenta les activitats locals i evidencia que existeix un oci alternatiu. La branca juvenil d'ICV té previst dur a terme excursions nocturnes, concerts, cinefòrums i competicions esportives de nit dins el marc d'aquesta campanya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.