Jordi Puigneró es perfila com a nou president de CDC


Temes relacionats

Ramon Bonastre deixa de ser president de CDC per motius professionals (17/set/09)


  • Comparteix:

Jordi Puigneró als estudis de Cugat.cat

Jordi Puigneró als estudis de Cugat.cat

Jordi Puigneró es perfila com a nou president de la secció local de CDC. Aquest divendres al vespre es tanca el període per presentar candidatures i de moment no se n'ha presentada cap altra. Puigneró, actualment vicepresident i regidor al ple, ha expressat que li faria 'molta il·lusió' accedir a la presidència del partit a Sant Cugat i considera que CDC és la millor eina per fer 'avançar nacionalment' el país.

En declaracions a Cugat.cat, Jordi Puigneró ha explicat que no vol donar per fet que serà el president de CDC, tot i que sembla difícil que en dos dies aparegui una altra candidatura.

En aquest sentit, Puigneró ha explicat que dimarts que ve l'agrupació local votarà l'aprovació de la seva candidatura i serà llavors quan se sabrà definitivament s'hi pren el relleu al fins ara president Ramon Bonastre.

Jordi Puigneró ha explicat per què té interès a ser president. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

Em fa il·lusió, m'agrada la política, m'estimo Sant Cugat i considero que CDC és l'eina més útil que tenim el catalans per fer avançar nacionalment el nostre país.



Ramon Bonastre va deixar el càrrec el mes passat pel gran volum de feina que té com a vicegerent de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).



  • Comparteix:

COMENTARIS

lo de "avançar nacionalment" espero que signifiqui la gran novetat que aporti en jordi a CDC. L´hora de les ambiguetats i de voler estar en missa i repicant alhora ja s´hagi acabat. En Jordi es un dels impulsors de Decidim.cat per lo que espero que a partir d´ara comenci a fer campanya per fomentar la participació en la consulta que sobre l´independència de Catalunya es fara a sant Cugat el 13 de desembre. Espero que no t´arronsis (o et facin arronsar)

maribel. Enviat el 22/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.