Jordi Puigneró es perfila com a nou president de CDC

Jordi Puigneró als estudis de Cugat.cat

Política

Publicat el 22/oct/09 per Adria Claramunt

Jordi Puigneró es perfila com a nou president de la secció local de CDC. Aquest divendres al vespre es tanca el període per presentar candidatures i de moment no se n'ha presentada cap altra. Puigneró, actualment vicepresident i regidor al ple, ha expressat que li faria 'molta il·lusió' accedir a la presidència del partit a Sant Cugat i considera que CDC és la millor eina per fer 'avançar nacionalment' el país.

En declaracions a Cugat.cat, Jordi Puigneró ha explicat que no vol donar per fet que serà el president de CDC, tot i que sembla difícil que en dos dies aparegui una altra candidatura.

En aquest sentit, Puigneró ha explicat que dimarts que ve l'agrupació local votarà l'aprovació de la seva candidatura i serà llavors quan se sabrà definitivament s'hi pren el relleu al fins ara president Ramon Bonastre.

Jordi Puigneró ha explicat per què té interès a ser president. Són declaracions a Cugat.cat.

Jordi Puigneró

Em fa il·lusió, m'agrada la política, m'estimo Sant Cugat i considero que CDC és l'eina més útil que tenim el catalans per fer avançar nacionalment el nostre país.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Ramon Bonastre va deixar el càrrec el mes passat pel gran volum de feina que té com a vicegerent de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).