ERC acusa Ciutadans d'aprofitar les amenaces per fer un discurs 'victimista'

Política

Publicat el 12/abr/07 per Marina Romero

La secció local d'ERC condemna les amenaces que ha patit el diputat santcugatenc de Ciutadans, José Domingo, però adverteix que el seu partit aprofita aquestes accions per 'victimitzar-se' i atacar la realitat nacional de Catalunya. D'altra banda, la formació republicana expressa el seu suport a l'il·lustrador santcugatenc Paco Minuesa, que ha estat denunciat pel Partit Popular en motiu d'una vinyeta publicada al diari 'El País'.

ERC de Sant Cugat ha volgut mostrar el seu rebuig a les pintades amenaçadores que han aparegut aquesta setmana a casa del diputat santcugatenc José Domingo. El grafit, recordem, consistia en una diana amb el nom del parlamentari i un símbol independentista. Els republicans condemnen l'agressió, tot i que asseguren que Ciutadans-Partit de la Ciutadania ataca constantment la realitat nacional catalana.

Escoltem l'alcaldable d'ERC, Raül Grangé.

Raül Grangé

Des d'ERC volem condemnar les pintades que ha patit el diputat José Domingo a casa seva. Però aquest partit utilitza l'agressió per victimitzar-se.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



D'altra banda, la formació republicana ha volgut expressar el seu total suport a l'il·lustrador Paco Minuesa, que ha rebut una querella del Partit Popular després de publicar una vinyeta periodística on apareixien junts el símbol d'ETA i el del Partit Popular. Raül Grangé considera que un partit que es dedica a insultar i a mentir sobre la realitat catalana no està legitimitat per fer demandes d'aquest tipus.