ICV-EUiA demana més inversió en xarxa ferroviària als Pressupostos Generals de l'Estat


  • Comparteix:

Xavier Boix en una imatge d'arxiu als estudis de Cugat ràdio

Xavier Boix en una imatge d'arxiu als estudis de Cugat ràdio

El grup parlamentari d'IU-ICV al Congrés dels Diputats ha inclòs una vintena d'esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat per l'any vinent relacionades amb el Vallès Occidental. Concretament, els ecosocialistes demanen la millora de la xarxa ferroviària de Sant Cugat i tres milions d'euros per fer realitat l'intercanviador entre l'estació de Renfe i Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a la parada del Capio Hospital General de Catalunya (HGC), així com l'estació del Tren de Gran Velocitat (TGV) regional a Volpelleres.

En les esmenes als Pressupostos Generals de l'Estat, els ecosocialistes demanen 66,5 milions d'euros per millorar les infraestructures ferroviàries de la comarca.

El president comarcal d'ICV-EUiA i portaveu local, Xavier Boix, ha explicat a Cugat.cat que proposen que es faci una bona inversió al Vallès Occidental en qüestió d'infraestructures i mobilitat.

Xavier Boix

Proposem donar la volta al paradigma de la mobilitat a la comarca. Demanem una bona inversió en aquest sentit.


Els ecosocialistes també inclouen una partida de 90 milions d'euros per un Pla de Tramvies. Aquest projecte, que permetria iniciar el Tramvallès, vol unir de forma circular tots els nuclis de la comarca.

ICV fa una crida al PSC del Vallès Occidental perquè es facin seves aquestes esmenes i els demanen que reclamin l'aprovació als diputats socialistes al Congrés dels Diputats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.