La JSC analitza l'ocupació dels joves a la 5a Escola de Formació Àngel Casas


  • Comparteix:

Inauguració de la 5a Escola de Formació Àngel Casas

Inauguració de la 5a Escola de Formació Àngel Casas

L'ocupació juvenil és l'ítem que centrarà la 5a edició de l'Escola de Formació Àngel Casas, que organitza cada any la JSC, la branca juvenil del PSC. La formació ha inaugurat les jornades aquest divendres al Casal de Joves TorreBlanca, amb l'objectiu d'informar i fer debatre el jovent de la ciutat sobre un tema que els afecta directament.

L'acte d'inauguració a comptat amb la presència de la figura honorífica de l'Escola de Formació, Àngel Casas, que ha proposat solucions per crear ocupació juvenil a la ciutat.

Són declaracions del primer alcalde socialista de Sant Cugat, Àngel Casas, a Cugat.cat.

Àngel Casas

Instal·lant plaques fotovoltaiques a les teulades, emetríem menys CO2 i a la vegada crearíem a Sant Cugat 200 llocs de treball directes i 100 indirectes.


Una xerrada sobre 'Polítiques d'ocupació Juvenil' a càrrec de la secretària de polítiques socials de la UGT de Catalunya, Raquel Gil, i un sopar de germanor han estat els actes d'aquest divendres.

La primera secretària de la JSC a Sant Cugat, Elena Vila, explica què aprendran els joves amb aquestes iniciatives formatives.

Elena Vila

Coneixeran les mesures de la Generalitat i els sindicats en ocupació juvenil. És molt important que els joves estiguin informats.


El curs de formació sobre la 'Iniciació al dret laboral i al sindicalisme' a dos quarts d'onze del matí, encetarà els actes de dissabte. Una taula rodona en la que es debatrà el 'Panorama del món laboral i empresarial dels joves actualment' i una cloenda on diferents membres de la JSC extrauran les conclusions sobre la situació d'ocupació juvenil són els actes que emmarcaran l'última jornada de l'Escola de Formació.

L'edició d'enguany comptarà amb representants de la Generalitat, dels diferents sindicats i del Servei d'Ocupació Municipal (SOM), entre d'altres. Els organitzadors de la iniciativa esperen aplegar un centenar de joves que han avisat a través del Facebook.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Amb la bandera que posen, per què no es canvien el nom per Juventuzz Socialista Española? Deu n'hi do amb els de les jsc sant cugat

tomàs. Enviat el 31/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.