Carulla, Joan, Coca i Abrams donen suport a la consulta sobiranista del 13-D a Sant Cugat


Temes relacionats

L'Ajuntament no podrà ajudar a difondre la consulta sobre la independència perquè la llei ho impedeix ( 2/nov/09)

Observadors internacionals vetllaran per la consulta sobre la independència a Sant Cugat (28/oct/09)

La Plataforma per a l'Autodeterminació discuteix avui si canvia la pregunta de la consulta per incloure-hi 'nació catalana' i 'Europa' (27/oct/09)

Satisfacció a la plataforma pel suport del ple, tot i els canvis a la moció en suport de la consulta (20/oct/09)

La plataforma avala la moció i destaca que Sant Cugat és la ciutat més poblada que farà la consulta (16/oct/09)

La consulta sobre la independència serà el 13 de desembre amb la mateixa pregunta que a Arenys (14/oct/09)


  • Comparteix:

Montserrat Carulla en una imatge d'arxiu

Montserrat Carulla en una imatge d'arxiu

Els actors Joel Joan i Montserrat Carulla, els escriptors Jordi Coca i Sam Abrams i el catedràtic Raimundo Viejo donen suport a la consulta popular sobre la sobirania de Catalunya que es farà a Sant Cugat. Tots coincideixen a destacar que el referèndum servirà per demostrar que l'independentisme de Catalunya és molt elevat i asseguren que la consulta és una gran oportunitat pel país i per la nostra ciutat.

La Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació ha fet públics diversos textos signats per aquests personatges que demostren el seu suport a l'organització local. L'actriu Montserrat Carulla afirma que la consulta popular que es farà a la nostra ciutat té tot el seu suport i que Catalunya té dret a ser independent i té dret a preguntar-s'ho. L'actor i director Joel Joan creu que el 13 de desembre serà 'un dia històric per a la nostra ciutat', mentre que l'escriptor Jordi Coca considera que Catalunya 'ha de guanyar la seva independència des de la base, des dels referèndums, des dels ajuntaments', i per aquest motiu se suma al suport de la consulta al municipi.

De la seva banda, el poeta i traductor santcugatenc Sam Abrams ha subratllat que si Catalunya no esdevé independent, deixarà d'existir i que les consultes populars són un pas molt important cap a la independència. El professor de Teoria Política de la Universitat Pompeu Fabra Raimundo Viejo ha explicat que el dia de la consulta 'la democratització avança o retrocedeix' i que el destí de Catalunya depèn de la ciutadania.

El portaveu de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, Víctor Alexandre, assegura que estan molt satisfets de rebre suport de personalitats del món cultural català. Són declaracions a Cugat.cat.

Victor Alexandre

Estem molt contents de rebre el suport de persones no només santcugatenques. Són personalitats del món de la cultura i l'espectacle que expressen el seu suport.




La consulta per la sobirania de Catalunya se celebrarà el 13 de desembre a més d'un centenar de municipis catalans, entre els quals hi ha la nostra ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.