Carretero creu que Sant Cugat pot ser un dels punts forts de Reagrupament a les eleccions al Parlament


  • Comparteix:

El líder de Reagrupament, Joan Carretero, veu en Sant Cugat un dels enclavaments forts de l'associació política. Reagrupament compta a la ciutat amb una vuitantena d'associats, convertint-la en una de les més grans per a l'associació. Carretero ha pogut conèixer de primera mà aquest diumenge el municipi i les seves entitats en una visita a la mostra de la Festa de Tardor, on ha volgut deixar clar que la formació defensa la independència de Catalunya i la regeneració democràtica.

El fundador de Reagrupament ha defensat la necessitat de proclamar la independència de Catalunya a través d'una majoria parlamentària que també doni suport a un canvi polític i democràtic.

Segons Carretero, l'associació política compta amb un significatiu suport a la nostra ciutat, on ha aconseguit fer-se un espai en el panorama polític. Són declaracions a Cugat.cat

Joan Carretero

Per la sociologia de Sant Cugat tenim molt a dir. Tenim 80 associats, és una de les ciutats on en tenim més.


Sant Cugat és, de moment, la ciutat més gran que organitzarà una consulta sobre l'autodeterminació de Catalunya el proper 13 de desembre. Per Carretero, es tracta d'un pas previ de cara a aconseguir el suport del Parlament i el reconeixement internacional de Catalunya com a Estat. Carretero explica quins suports s'han de buscar.

Joan Carretero

Hem de comptar amb els estat lliures i democràtics. Bàsicament els Estats Units. Hem de buscar aquests suports però abans hem de fer bé les coses.


Carretero ha avançat a Cugat.cat que tenen previst fer una important campanya a la ciutat de cara a les properes eleccions al Parlament, on Reagrupament espera aconseguir un mínim de 10 diputats.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.