Recoder: 'El boicot a Noa es desqualifica per si sol'

Política

Publicat el 10/nov/09 per Miquel Herrada

L'alcalde defensa la trajectòria conciliadora de la cantant israeliana Noa arran del boicot promogut per diferents col·lectius a la seva actuació al Teatre-Auditori prevista pel 26 de novembre. Lluís Recoder assegura que Noa sempre ha destacat per la seva comprensió del 'problema palestí' i afirma que els promotors del boicot 'es desqualifiquen per si sols'.

En resposta a la protesta convocada pel Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) i altres entitats, Recoder ha demanat que Noa tingui a Sant Cugat la rebuda que es mereix i ha elogiat el seu perfil de lluitadora per la igualtat de les dones.

Lluís Recoder

Que facin el que vulguin però que no molestin als que volen sentir a una gran cantant que està molt vinculada a la lluita contra la violència de gènere.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'alcalde ha afegit que Noa sempre s'ha caracteritzat per la seva actitud conciliadora amb el 'problema palestí'. Per a Lluís Recoder, el boicot a l'artista -que ja es va manifestar en l'acte de la Diada Nacional de Catalunya al Parc de la Ciutadella- 'es desqualifica per si sol'.

Lluís Recoder

El boicot a Noa durant la Diada, quan estava cantant amb una orquestra àrab com a símbol de reconciliació, es desqualifica per si sol.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El CASC i l'Associació Europea de Cooperació amb Palestina de Sant Cugat són les entitats promotores del boicot a l'actuació de Noa al Teatre-Auditori. També col·laboren en la convocatòria la Xarxa d'Enllaç amb Palestina i Boicot Preventiu.