El PP vol que el SOM centralitzi totes les ofertes de feina


  • Comparteix:

Oficines del SOM

Oficines del SOM

El PP presentarà una moció al ple municipal de dilluns per millorar l'eficàcia del Servei d'Ocupació Municipal (SOM). Els populars consideren que l'organisme ha de centralitzar les ofertes de treball que apareixen als mitjans de comunicació locals per facilitar la cerca d'ofertes als aturats. D'altra banda, també promouran la creació d'una borsa de treball específica per a estudiants.

Segons el PP, la situació econòmica actual i el creixent atur obliga l'Ajuntament a facilitar la cerca de feina a través del SOM.

La portaveu popular, Berta Rodríguez, ha explicat la proposta del seu grup a Cugat.cat.

Berta Rodríguez

Ens trobem que als mitjans hi ha anuncis de treball i a banda les ofertes del SOM. Seria bo que es centralitzés per facilitar la cerca de treball.


La moció també proposa la creació d'una borsa de treball temporal específica per a estudiants, ja que les necessitats laborals d'aquest col·lectiu tenen unes característiques diferenciades, segons el PP.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.