Sant Cugat acollirà el final de campanya de les 150 poblacions que faran la consulta el 13-D


Temes relacionats

L'Ajuntament no podrà ajudar a difondre la consulta sobre la independència perquè la llei ho impedeix ( 2/nov/09)

La Plataforma Santcugatenca per a l'Autodeterminació proposarà observadors locals pel dia de la consulta (26/oct/09)

Suport del ple a la consulta ciutadana sobre la independència de Catalunya (20/oct/09)

Constituïda la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació (16/set/09)


  • Comparteix:

Una de les anteriors assemblees

Una de les anteriors assemblees

Sant Cugat acollirà, l'11 de desembre, l'acte final de campanya de les prop de 150 poblacions que celebraran la consulta sobre la independència de Catalunya dos dies més tard. L'organització de la votació a Sant Cugat pretén celebrar l'acte a un dels pavellons de la Rambla del Celler.

Com a municipi més poblat que organitza aquesta votació, a Sant Cugat li pertoca viure un acte que posarà el punt final a dues setmanes de campanya prèvies a la votació. En aquest es combinaran les actuacions musicals i teatrals amb els discursos polítics.

El portaveu de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, Víctor Alexandre avança quines personalitats podrien participar a l'acte final de campanya.

Víctor Alexandre

Intentarem que vinguin Lluís Llach i Joel Joan. També podrien venir Montserrat Carulla, Núria Feliu o Emma Vilarasau.



Mentrestant, la plataforma continua buscant recursos econòmics per fer una consulta amb garanties. Per ara, té 2.000 euros i es marca com a objectiu arribar als 15.000 per celebrar el 'referèndum'. En paral·lel, muntarà paradetes informatives de la iniciativa cada cap de setmana fins la jornada de votació.

La periodista italiana Barbara Baumgartner, que treballa per diversos mitjans de comunicació alemanys, ha assistit aquest dimarts l'assemblea on s'han debatut aquests temes per estudiar el procés de la consulta per la sobirania de Catalunya.

Mentrestant, la consulta de Sant Cugat continua sumant adhesions. Entre les més recents, hi ha les de l'escriptor Matthew Tree, el professor universitari Héctor López Bofill, el metge i historiador Salah Jamal, els músics Toni Xuclà i Núria Feliu, i l'historiador Josep Maria Figueres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.