El CASC, decebut pel posicionament del PSC i ICV sobre el boicot a Noa


Temes relacionats

Recoder: 'El boicot a Noa es desqualifica per si sol' (10/nov/09)

Tots els partits es desmarquen del boicot a l'actuació de Noa (11/nov/09)

El CASC promou una protesta contra l'actuació de la israeliana Noa a Sant Cugat ( 7/nov/09)

Xavier Escura: 'La concentració de boicot a l'actuació de Noa serà minoritària' ( 7/nov/09)


  • Comparteix:

La cantant israeliana Noa actuarà el 26 de novembre a Sant Cugat

La cantant israeliana Noa actuarà el 26 de novembre a Sant Cugat

El Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) es mostra sorprès i decebut per les manifestacions del PSC i ICV arran del boicot a l'actuació de Noa al Teatre-Auditori. El col·lectiu no entén per què aquests partits s'omplen la boca amb 'bones paraules' cap al poble palestí però després les obliden. El CASC afegeix que les reaccions de CiU, el PP i ERC -que també han rebutjat el boicot- eren d'esperar, perquè sempre han mostrat simpaties amb 'les polítiques sionistes de l'estat d'Israel'.

El CASC, juntament amb la Xarxa Palestina i Boicot Preventiu, han convocat una concentració en protesta per l'actuació de la cantant israeliana Noa al Teatre-Auditori el 26 de novembre. El boicot no estarà secundat aquell dia per cap partit polític amb representació al consistori, que en declaracions a Cugat.cat l'han qualificat, fins i tot, 'd'error' i de fet 'lamentable'.

El membre del CASC Xabi Araujo ha explicat a Cugat.cat que s'esperaven aquest posicionament de tots els partits, menys d'ICV i el PSC.

Xabi Araujo

Algunes manifestacions no ens sorprenen però d'altres sí, perquè altres vegades aquests dos partits han donat suport al poble palestí.



Sobre la posició de l'alcalde, que ha dit que el boicot 'es desqualifica per si sol', el CASC afirma que no esperava res de Lluís Recoder després de la seva participació en una reunió amb el que qualifiquen de 'lobby prosionista català'. El col·lectiu també afirma que CiU, el PP i 'bona part d'ERC' tenen simpaties amb les 'polítiques sionistes de l'estat d'Israel'.

El CASC recorda que el seu boicot a Noa respon a les declaracions de la cantant 'a favor dels bombardejos sobre Gaza' i s'emmarca dins la campanya internacional de boicot a Israel, que també compta amb el suport de col·lectius israelians antisionistes.



  • Comparteix:

COMENTARIS

L'entrevista completa es troba dins d'aquesta mateixa web: http://www.cugat.cat/noticies/sons/46699.htm/

ignorant de mena.... . Enviat el 12/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.