Vot anticipat a la consulta sobre la independència a Sant Cugat

Una de les butlletes que es va fer servir a Arenys de Munt

Política

Publicat el 14/nov/09 per Irene Campmany

Aquells que no puguin votar el 13 de desembre en la consulta sobre la independència de Catalunya ho podran fer anticipadament al Terra Dolça a partir de dissabte de la setmana vinent. El portaveu de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, Víctor Alexandre, diu que la intenció de fer servir aquest sistema és donar solemnitat a la votació.

El cap de setmana que ve, l'horari per votar serà entre les dotze del migdia i les dues de la tarda. El dilluns 23 i el dimarts 24 qui ho vulgui podrà anar a dipositar la seva butlleta de cinc de la tarda a nou del vespre. El darrer cap de setmana d'aquest, l'horari serà com el del cap de setmana anterior, del punt del migdia a les quatre de la tarda.

El portaveu de la Plataforma Santcugatenca per l'Autodeterminació, Víctor Alexandre, explica per què el vot per correu és inviable a la ciutat. Són declaracions a Cugat.cat.

Víctor Alexandre

El vot per correu no és efectiu a Sant Cugat ja que la complexitat de la ciutat és molt diferent a la d'Arenys de Munt.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La consulta de Sant Cugat continua sumant adhesions. Entre les més recents, hi ha les de l'escriptor Matthew Tree, el professor universitari Héctor López Bofill, el metge i historiador Salah Jamal, el músic Toni Xuclà, la periodista Rita Marzoa i president de Catalònia Acord i membre del col·lectiu Els Altres Andalusos, Pedro Morón de la Fuente.