CDC presenta la nova executiva de la secció local

Foto de família de la nova executiva de CDC

Política

Publicat el 14/nov/09 per Miquel Herrada

La nova executiva de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), presidida per Jordi Puigneró, incorpora Joan Torrejon com a secretari d'organització. Salvador Massip n'és el tresorer i Àngels Solé, la vocal de Política de Valldoreix. L'alcalde, Lluís Recoder, el conseller nacional comarcal Miquel Quintana i el cap local de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC), Àlex Calmó, són membres nats de l'executiva.

El nou equip de Jordi Puigneró es completa amb els vocals Francesc Carol, Anna Cler, Cristian Baquero, Joan Vidal, Joan Maria Terribas, Sílvia Cazorla, Simó Franch, Joan Manel Nonell i Susanna Pellicer.

El principal objectiu de la nova executiva de Jordi Puigneró és, ara per ara, aconseguir uns bons resultats de CiU a les eleccions al Parlament previstes per la tardor vinent.

Jordi Puigneró

Ens marquem com a principal objectiu obtenir uns bons resultats a les eleccions nacionals.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Jordi Puigneró és des de finals d'octubre el nou president de la secció local de CDC en substitució de Ramon Bonastre. Puigneró, que va ser l'únic candidat, va rebre el 90 % de suport de la militància convergent. Arran de la seva elecció, Puigneró també s'ha convertit en copresident de CiU a Sant Cugat.