El PP demana a una moció que es lluiti per les llibertats dels països amb règims dictatorials


  • Comparteix:

Acte commemoratiu de la caiguda del mur

Acte commemoratiu de la caiguda del mur

El PP insta les resta de formacions polítiques a sumar esforços per lluitar per les llibertats als països oprimits per règims totalitaris. Amb una moció que presentarà al proper ple, el grup popular vol commemorar així l'aniversari de la caiguda del mur de Berlín. El text es complementa amb una petició al ministeri d'Afers Exteriors perquè engegui mecanismes per instaurar nous sistemes democràtics.

El PP vol commemorar el 20è aniversari de la caiguda del mur de Berlín presentant una moció al ple on es demana als partits santcugatencs refermar les llibertats polítiques, socials i econòmiques dels països que pateixen règims dictatorials.

Recordant la caiguda d'un mur que significà el final d'una etapa, els populars demanen també que el govern espanyol comenci a fer moviments per aconseguir que s'instaurin nous sistemes democràtics en aquells països que pateixen algun tipus dictadura. Així mateix, el text demana que es mobilitzin per protegir i salvaguardar els ja existents.



  • Comparteix:

COMENTARIS

primer de tot estaria bé que els "amics" del PP condemnessin la dictadura franquista de la qual van sorgir. Ells són els primers que defensen règims dictatorials.

Genís. Enviat el 14/nov/09


Quins pebrots. I ho diu el PP... I en Fraga, ministre franquista?? També està en contra dels règims dictatorials?? No sé si dir-ne hipocresia o esquizofrènia... O potser es refereixen a la dictadura separatista-roja-catalanista que discrimina i prohibeix el castellà?

quins pebrots. Enviat el 14/nov/09


Yo, que por mi edad he vivido toda la dictadura franquista,me siento muy sorprendida de esta petición del PP.Más todavía si tenemos en cuenta, entre otras cosas, que el fundador del partido, nacido como AP, fue un destacado ministro de Franco. ¿Recuerdan aquello de\" la calle es mía \"? Bueno, a lo mejor ahora han visto la luz.

Ane. Enviat el 14/nov/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.